Despre noi

Lilu Biju este magazin online de bijuterii realizate manual si cadouri la preturi avantajoase.

La noi in magazin vei gasi intotdeauna cadouri potrivite pentru doamne si domnisoare: seturi de bijuterii realizate cu Swarovski Crystals™ autentice, cercei, coliere, medalioane, bratari, butoni, brose, toate ambalate in cutii speciale de cadou sau saculeti organza.

Mare parte din bijuteriile realizate de noi sunt creatii unice sau in serie mica. Daca doresti reproducerea unei bijuterii, te rugam sa ne trimiti un mail cu detalii cat mai multe.

 

Despre Swarovski Crystals™

Swarovski este un renumit brand international ce detine doua mari divizii: magazinele proprii unde veti gasi produsele autentice marca Swarovski identificate prin semnul distinctiv - lebada si Swarovski Crystals™, divizia de elemente din cristal pe care designerii din intreaga lume le folosesc pentru a realiza creatii unice.

Pana in vara anului 2014 Swarovski Crystals s-a numit Swarovski Elements.

Swarovski produce cristale de cea mai buna calitate la fabrica din Wattens, Austria, unde fiecare element este supus cu strictete controalelor de calitate. Reteta exacta cu proportia ideala de cuart, nisip si minerale este un secret bine pastrat de catre compania lui Daniel Swarovski.

 

Te asteptam cu drag sa vizitezi magazinul nostru !

 

Echipa Lilu Biju

 

Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018