Agate

Agata este o piatra piatra semipretioasa protectoare si vindecatoare, asociata longevitatii, vindecarii, protectiei, fidelitatii in casnicie. Se spune ca, persoana care poarta agate, se simta speciala, atrage atentia asupra ei. Agata echilibreaza energiile yin-yang si aura persoanei care o poarta, transforma energiile negative in energii pozitive, constructive. Stimuleaza creativitatea, talentul, curajul, capacitatea de decizie, increderea de sine, rezistenta fizica si psihica, buna vointa, claritatea gandirii, concentrarea, logica
Agata are capacitatea de a scade anxietatea, stresul, suferinta, sentimentul de singuratate, efectele dureroase ale esecului si pierderii . Confera celui care o poarta calm in perioade de stres si somn linistit, ajuta copiii sa-si depaseasca fricile si a inhibitiile, atrage norocul, elimina ghinionul.

Agata are un puternic rol curativ, vindeca afectiuni ale maduvei oasoase, stomacului, rinichilor, splinei, ficatului, colonului, ajuta in cazul alergiilor sau infertilitatii, insomniei, are efect tonic pentru vaz si efect protector impotriva razelor X (radiografii)

Este indicat a fi purtat deoameni de afaceri, profesori, invatatori, oratori, relatii publice, comert,  secretariat, comunicare, soferi.

Afla cum poti purifica pietrele semipretioase, accesand www.lilubiju.ro/Semipretioase

Vizualizare: Detaliata / Simpla
Arata:
Sorteaza dupa:
Bratara Swarovski Crystals™ - Fluturas fuchsia si pietre semipretioase (morganit, jad, agate)
Bratara Swarovski Crystals ™ - Fluturas fuchsia si pietre semipretioase (morganit, jad, agate)...
45.00 Lei
Fara taxe: 45.00 Lei
Bratara Swarovski Crystals ™ - Fluturas fuchsia si pietre semipretioase (agate, jad)
Bratara Swarovski Crystals ™ - Fluturas fuchsia si pietre semipretioase (agate, jad). Aceasta c..
45.00 Lei
Fara taxe: 45.00 Lei
Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018