Aventurin

Aventurin – piatra norocului si a sperantei

Clarifica si stimuleaza mentalul, mareste capacitatile mentale, perceptia, creativitatea, independenta, spiritul conducator, talentele creatoare, motivatia, curajul, decizia, calitatile de lider, vointa, actiunea, imaginatia. Scade frica, depresia, anxietatea, indecizia, emotivitatea, absorbtia energiei purtatorului de catre o alta persoana, fiind un puternic scut energetic. Aduce echilibru, pace, inspiratie, energie, prosperitate, succes, noroc, bani la jocuri de noroc. Poata ajuta in luarea deciziilor in momente critice, in momentele de tranzitie in cariera. Ajuta la exprimarea mai simpla a emotiilor.
Ca talisman, asigura fericirea, linistea, prospetimea si o minte sanatoasa.

Este o piatra a norocului si a sperantei. Protejeaza impotriva energiilor negative si impotriva "vampirilor energetici". Aventurinul are un puternic rol curativ, fortificand organismul. Este bun pentru plamani, inima, sistemul urogenital, ochi, piele, musculatura, circulatie sangvina.
Induce somnul, scade febra, inflamatiile, migrenele, stresul si presiunea arteriala. Mareste acuitatea vazului si ajuta la dezintoxicarea de medicamente, droguri, alcool si toxine.
O piatra pretioasa tamaduitaoare universala, aventurinul, era foarte popular in China Antica, unde purta denumirea de piatra imparatului (Yu).
Piatra specifica si zodiilor: Taur, Gemeni, Rac, Fecioara, Balanta.

Afla cum poti purifica pietrele semipretioase, accesand www.lilubiju.ro/Semipretioase

Nu exista nici un produs in aceasta categorie.
Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018