Hematit

Hematitul este o piatra semipretioasa ce protejează energia vitală a posesorului, calmează, ajută la organizarea mentală și la concentrare, aduce o gândire originală și logică. Este foarte bună pentru perioadele de activitate intelectuală intensă (examene, studiul matematicii sau al materiilor tehnice).

Scade negativitatea și ajută la echilibrarea conexiunii subtile între minte, corp și spirit. Poate fi folosit la sfârșitul meditației pentru a reface împământarea. Împiedică energiile negative să pătrundă în aură și echilibrează meridianele energetice.
Stabilizează circulația sanguină, combate emboliile, stimulează absorbția fierului în organism la nivelul intestinului subțire, care, la rândul său, îmbunătățește aprofizionarea cu oxigen a organismului.
Veghează asupra sufletului în timpul călătoriilor astrale și îl aduce în siguranță înapoi în corp. Crește stima de sine și dorința de viață, îmbunătățește voința și dă încredere. Este bun a fi purtat de persoanele timide.
Aduce noroc și bani, se spune că aduce victorie în procese. Ajută la eliminarea oricărei forme de dependență (fumat, alcool, droguri, bulimie etc) și a auto-limitării.
Bun pentru tratarea bolilor legate de sânge (hemofilia, anemia), boli circulatorii, boli hepatice, boli ale inimii și probleme menstruale, sângerări nazale. Susține rinichii în procesul de curățare a sângelui. Stimulează formarea de celule roșii în sânge.
Favorizează regenerarea pielii și a țesuturilor, așadar poate fi folosit în cazul cicatricelor adăugând un Hematit în cutia cu cremă adecvată acestui scop.
Tratează crampele musculare, stările de anxietate, insomnia și ajută la alinierea coloanei vertebrale.

Recomandat pentru urmatoarele zodii: Berbec, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Vărsător, Pești.

Recomandat a fi purtat de: sportivi, oameni de afaceri, oameni care au funcții de conducere, avocați.

 

Afla cum poti purifica pietrele semipretioase, accesand www.lilubiju.ro/Semipretioase

Vizualizare: Detaliata / Simpla
Arata:
Sorteaza dupa:
Cercei semipretioase - hematite si triunghi jad (pentru protectie)
Cercei argint cu semipretioase - hematite si triunghi jad rosu stins (o combinatie foarte potrivi..
45.00 Lei
Fara taxe: 45.00 Lei
Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018