Opal

Supranumita si “piatra lui Cupidon” sau “piatra sperantei”, opalul este piatra semipretioasa aflat sub guvernarea Lunii si sacru pentru toate divinitatile Selenei, este inzestrat cu darul de a inspira pasiunea si dragostea, si acela de a stimula exprimarea emotionala.

Avand un puternic rol protector, opalul aduce succes, noroc, bani, fericire, dragoste, speranța, protecție, pace, îl ajută pe purtător să-și scoată la iveală întregul potențial.

Opalil scade inhibiția, scoate la iveală emoțiile reprimate, confera stabilitate si activeaza interesul pentru arte, îmbunătățește memoria.
Opalul aplifică inspirația, creativitatea, fericirea, imaginația, sentimentul de valoare personală, relaxarea, energia fizică, spontaneitatea.
Ajută la depășirea inerției în gândire, cuvânt și faptă, stimulează secreția și formarea de mucus pe căile respiratorii uscate.
Întărește dorința de a trăi, purifică sângele și rinichii, reglează nivelul de insulină, usurează nașterea și ameliorează simptomele sindromului premenstrual (culorile închise).
Se spune ca tratează boala Parkinson, infecțiile, reduce febra si este bun pentru acnee și erupții cutanate, pentru intreg tractul digestiv, reglementează sângele și este indicat în cazuri de anemie și leucemie, benefic pentru văz, auz și dureri de cap.

Opalul este piatra naționala a Australie si talismanul norocos al Balantei.

Afla cum poti purifica pietrele semipretioase, accesand www.lilubiju.ro/Semipretioase

Nu exista nici un produs in aceasta categorie.
Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018