Pirita

Pirita, scut energetic

Acest mineral asemanator cu aurul are efecte protectoare excelente impotriva multor forme de energie negativa. Amelioreaza trupul emotional, intareste vointa  stimuleaza o atitudine optimista fata de viata, ajuta la conlucrarea armonioasa cu cei din jur.
Pirita este o piatra energizanta, se reincarca la soare, poarta caldura si prezenta tonica a soarelui si favorizeaza rememorarea proaspata a dragostei si prieteniei. Pirita este o gema ideala pentru camera de zi sau birou.

Pirita este un scut energetic excelent, ţine la distanţă energia negativă şi poluanţii, inclusiv bolile infecţioase. Purtată la gât, protejează corpurile subtile şi pe cel fizic, îndepărtând răul şi pericolul. Piatră foarte pozitivă, învinge inerţia şi sentimentul de inadecvare.
Stimulează ideile, pune în evidenţă abilităţile şi potenţialul. Un cristal de pirită pus pe birou încarcă cu energie camera. Utilă în momentul stabilirii liniilor directoare în afaceri. Vâ învaţă să vedeţi dincolo de aparenţe şi promovează diplomaţia. In plan psihologic, pirita tratează anxietatea şi frustrarea, favorizează conştientizarea propriilor valori şi a încrederii în sine. Bărbaţilor care suferă de un complex de inferioritate le creşte încrederea în ei şi în virilitatea lor. Prea puternică însă pentru „machos”, care riscă să devină agresivi. Ajută femeile să-şi învingă complexele de servitudine şi inferioritate.

Pirita stimulează activitatea mentală, deoarece aceasta măreşte aportul de sânge către creier. Imbunătăţeşte memoria şi capacitatea de aducere aminte. Pirita cubică lărgeşte şi structurează capacităţile mentale, echilibrând instinctul cu intuiţia, creativitatea cu analiza. In plan emoţional, atenuează melancolia şi disperarea. Fizic, pirita de fier energizează şi înlătură oboseala. Blochează pierderile energetice ale corpului şi aurei. Creşte gradul de oxigenare a sângelui şi fortifică sistemul circulator. Promovează idealul de sănătate şi stare de bine. Vindecă rapid, dezvăluind cauzele stării de rău. Utilă în special pentru a învinge sursele răului karmic şi psihosomatic.
EFECTE TĂMĂDUITOARE. Tratează oasele şi stimulează formarea celulelor, repară ADN-ul deteriorat, aliniază meridianele şi calmează somnul perturbat de afecţiuni. Fortifică tractul digestiv, neutralizează toxinele ingerate, benefică pentru sistemul circulator, creşte gradul de oxigenare a sângelui. Utilă pentru plămâni, calmează crizele de astm şi bronşita.
POZIŢIONARE. Purtaţi-o la gât într-un săculeţ sau puneţi-o sub pernă.

 

Afla cum poti purifica pietrele semipretioase, accesand www.lilubiju.ro/Semipretioase

Vizualizare: Detaliata / Simpla
Arata:
Sorteaza dupa:
Cercei semipretioase - banuti pirite si triunghi jad (pentru protectie)
Cercei semipretioase - banuti pirite si triunghi jad rosu stins (o combinatie foarte potrivita pe..
35.00 Lei
Fara taxe: 35.00 Lei
Powered By Brand Behavior
Lilu Biju © 2018